Just Writing My Name kommer til Sandefjord.

1146966_614092891945597_525471358_o.jpg

Denne er vi sent ute med, men bedre sent enn aldri ikke sant? For gutta i Tønsberg kliner til igjen og i morgen (24.august) sørger de for at Just Writing My Name går av stabelen i vestfoldbyen Sandefjord.

Just Writing My Name er et internasjonalt graffiti jam sponset av Montana, som samler graffiti interesserte i hele verden og nå er turen klar for Norge med over 20 inviterte graffiti artister. Lineupen er foreløpig ukjent, men det blir garantert mange favoritter på hoved veggen.

Byene som blir representert er Tønsberg, Fredrikstad, Drammen, Sandefjord Uddevalla, Asker og Oslo. Oslo farge og tusj stiller med salg av cans (og noe klær), grillen tennes og DJ'en spiller opp til fest. Så da er det bare å ta turen for å se din favoritt writer in action.

Dessuten har arrangørene MASSE veggplass, så hvis du ikke har fått invite til hovedveggen er det til og med muligheter for å få malt litt selv også.

Ta kontakt på mail: justwriting2013@gmail.com for å sikre deg en plass. Grunning anbefales. Så da er det bare å ta turen, til og med værgudene vil at at dette skal bli en fin dag!

PS: Det er ingen minibank i nærheten. Så ta med kontanter.

Sjekk ut Facebook eventen for mer informasjon.

Forrige
Forrige

Bilderapport: 'Just Writing My Name' Sandefjord 2013.

Neste
Neste

Utstilling: 'All Watched Over' av Erik Sæter Jørgensen.