Rex Inferis

Hvis du har en interesse eller nysgjerrighet for graffiti så, så ønsker Oslo´s kunstneriske underverden å ta deg med på en kulturell omvisning i deres fargerike verden. Her vil du bli tatt med på en reise hvor du definitivt vil oppleve noe nytt, lærerikt og ikke minst befriende og fint.

Goal_All-in-one_Book.jpg
 

Når Kong Vinter viser sin styrke i all sin prakt er det flere enn et par nordmenn som drømmer seg av gårde til varmere strøk, bare for å bli minnet på at året er 2021 og en global pandemi har herjet i verden ett helt år allerede. Hvite sandstrender forblir akkurat det det var: en fin drøm.

Det siste året er det mange som har blitt berørt av korona, noen mer en andre. Da er det godt å vite at det fortsatt finnes mennesker som ønsker å gi livene våre noen etterlengtede lysglimt i den nye monotone og ensomme hverdagen.

Hvis du har en interesse eller nysgjerrighet for graffiti så, så ønsker Oslo´s kunstneriske underverden å ta deg med på en kulturell omvisning i deres fargerike verden. Her vil du bli tatt med på en reise hvor du definitivt vil oppleve noe nytt, lærerikt og ikke minst befriende og fint.

Omvisningen foregår i grupper på 10 personer og varer i to timer. Du vil få oppleve en guidet tur gjennom den nedstengte Jøtul fabrikken. Her får du se legendariske verker av graffiti-legender som Much, Cesta, Ohno, Juan, Sport, Edler, Goal, Kider, Emil og Wies.

Lysinstallasjoner av gigantiske dimensjoner er laget av husets kunstnere som vises i en av de større hallene, og derfra vil turen gå videre, dypere inn under bakken, hvor det vises en kort film. Etter omvisningen kan du selv utforske galleriet videre, ta en titt i Chamber klesbutikk og ikke minst få overvære en konsert.

Det blir servert kaffe og te. Deler av omvisningen foregår i store haller, så ta med deg klær.
Det vil være mulig å kjøpe kunst som stilles ut i galleriet.

Arrangøren informerer om at alle forhåndsregler i forhold til smittevern blir overholdt, og lokalet har god plass til å holde avstand. De deler ut munnbind og håndsprit.


Ta turen til Enebakkeveien 69, Inngang B.

Fredag 19.02.2021 ⏰ 18;00-20;00
Lørdag 20.02.2021 ⏰ 20;00-22;00

Inngang; 💰 250,-

Bidragsytere: The Chamber. Technokjeller, Grunerløkka Alternatives, Cassie Brødskive, Deadswan, Petter Wang, Jørgen Ringstrøm, Goal, Emil, Weis, Kider, Cigo, Much, Cesta, Ohno, Juan, Sport, Edler, Carl Troye, Stefan Bjørnerud, Mark Topper, Joao Periera, Mellissa Follestad, Hans Moe, Stine Jacobsen, Rafael Dunbar, Sofie Albertine Foss, Emma Tollersrud, Martin Stueland Sverdrup, Skurken og mange flere.

Goal_Signe-book-for-sale.jpeg
 

Så du noe fint?

Hvis ønsker å komme i kontakt med eller kjøpe kunst fra noen av kunstnerne nevnt i denne artikkelen, send oss gjerne en e-mail så skal vi gjøre det vi kan for å sette deg i kontakt. SplitCity Magazine tar ikke prosenter av salget.

Merk at vi aldri avslører kunstnernes identiteter eller annen informasjon uten kunstnernes samtykke.

 
Forrige
Forrige

Å redde et øyeblikk

Neste
Neste

Lekernveggen blir Oslos nye lovlige graffitivegg